FRAM

Små nog att vara lokala.
Stora nog att vara internationella.

Kvalitet, Kompetens och Engagemang, vi brinner för den personliga kontakten och tar oss alltid tid till att lära känna organisationen och dess medarbetare. FRAM tar sig gärna an de lite mer utmanande rekryteringarna. Oavsett storlek på uppdrag genomför vi dessa med engagemang och kvalitet.

Vårt mål är alltid att överträffa våra kunders förväntningar. Ett kvitto på att vi lyckas är våra återkommande kunder samt nya kunder som kontaktar oss på rekommendation.

Katarina

Jag brinner för mötet mellan människor och har alltid tyckt att det är spännande med alla olika energier som ska tolkas in. Att ställa de rätta frågorna för att sedan se dig finna din bästa potential – det är en fantastisk känsla!

Det är alltid du som står i centrum och mitt mål är att få ut det bästa ur dig vid vårt möte.

Skeppet Fram

Skeppet FRAM

FRAM byggdes för att bli det starkaste skeppet någonsin, detta föra att kunna motstå isens krafter vid de expeditioner i Arktis och Antarktis, som genomfördes mellan 1893 och 1912. Skeppet transporterade bland annat den expedition, ledd av Roald Amundsen, som den 14 december 1911 blev den första att nå Sydpolen.

UC Guld

Högsta kreditvärdighet
2019-2024